Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

1. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer. Cookies kan indeholde tekst og tal, herunder f.eks. datoer. Cookies er ikke programmer og indeholder ikke virus eller lignende skadelige koder. Cookies tjener til, at en hjemmeside kan gemme specifikke oplysninger hos brugeren, således at hjemmesiden senere kan genkende brugeren eller indlæse disse oplysninger. Det kan f.eks. være login-oplysninger, oplysninger om tidligere besøg, og hvilke dele af hjemmesiden du har besøgt.

Cookies kan kun indlæses af den adresse (hjemmeside), som de er gemt fra.
Almindelige cookies, som gemmes fra hjemmesiden, gemmes typisk fra den adresse, du kan se i browserens adresselinje. Men en hjemmeside kan også indeholde fragmenter og oplysninger, som hentes fra andre adresser end den, der vises i browserens adresselinje. Det kan f.eks. være bannerreklamer eller analyseværktøjer, men også almindeligt indhold. På denne måde kan der også gemmes cookies fra andre adresser via den hjemmeside du egentligt besøger – såkaldte tredjepartscookies.

Nogle cookies (såkaldte session cookies) gemmes kun i en browsersession, og de slettes, når browseren lukkes ned. Andre cookies (såkaldte persistent cookies) gemmes i et nærmere defineret tidsrum, og slettes først ved udløb af dette tidsrum.

 

2. Hvilke cookies bruger Websitet og hvorfor?

Websitet gør brug af følgende cookies:

  1. I forbindelse med datoen for dit sidste besøg: ”Dynamicweb.VisitDate” ”Dynamicweb.VisitDate” er en persistent cookie. Den indeholder oplysninger om datoen for dit sidste besøg på Websitet og bruges i forbindelse med statistik. Cookien har en levetid på 1 år, og den slettes således 1 år efter dit sidste besøg på Websitet.
  2. I forbindelse med tidligere besøg: ”Dynamicweb.VisitorID” ”Dynamicweb.VisitorID” er en persistent cookie. Den indeholder et unikt ID som du har fået ved at besøge Websitet. Den bruges i forbindelse med statistik. Cookien har en levetid på 1 år, og den slettes således 1 år efter dit sidste besøg på Websitet.
  3.  

3.  Hvordan kan jeg undgå brugen af cookies på Websitet?

Uanset hvilken browser du benytter, kan du i browseren indstille, at denne ikke skal gemme cookies. For nogle browsere kan du også indstille, at dette kun skal gælde for bestemte hjemmesider.

 

4. Hvordan kan jeg slette cookies?

Du kan slette cookies i indstillingerne i din browser.
Hjælp hertil findes enten i browseren eller på de tilhørende hjemmesider. Herunder finder du links til vejledninger for de mest udbredte browsere:

  • Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet- cookies
  • Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/da/kb/Deleting%20cookies
  • Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py
  • Opera: http://www.opera.com/support/kb/view/806/
  • Safari: http://docs.info.apple.com/article.html

 

5. Yderligere information og klageadgang

Såfremt du har spørgsmål til Websitets brug af cookies, ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at klage over Websitets brug af cookies, kan du henvende dig til: hab@solitwork.com.

Tredjeparter

Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site:

  • Google.com
  • Jquery.com
  • Doubleclick.net

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, samt øvrig brug af services, eller hvis du foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  tb@camp-fire.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Solitwork A/S
Åhave Parkvej 31, 1. th.
8260 Viby J
CVR-nr. 26623871

 

Brugertilmelding

I forbindelse med at du tilmelder dig som bruger hos Solitwork A/S, skal Solitwork A/S oplyse dig om følgende:

1. Personoplysninger

Personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmeldingen som bruger er beskyttet af den til enhver tid gældende lovgivning, herunder persondataloven og den fra 25. maj 2018 gældende persondataforordning. De omhandlede oplysninger er således: navn og e-mailadresse.

 

2. Dataansvarlige og databehandlere

Solitwork A/S, Åhave Parkvej 31, 1. th., 8260 Viby J, CVR-nr. 26623871, er dataansvarlig.

De tilknyttede IT-leverandører til Solitwork A/S er databehandlere for Solitwork A/S i denne sammenhæng i den periode, hvor dine oplysninger behandles.

Som dataansvarlig har Solitwork A/S ansvaret for at indsamle, opbevare og behandle oplysningerne om dig i overensstemmelse med persondataloven og persondataforordningen.

 

3. Formål med indsamlingen

Til formål med indsamlingen af dine oplysninger er følgende:

  • fremsendelse af invitationer til faglige arrangementer som afholdes af Solitwork A/S
  • fremsendelse af Solitwork A/S' løbende nyhedsbreve.

 

4. Rettigheder for dig som registreret

Persondataloven og persondataforordningen giver dig som registreret følgende rettigheder:

  • Ret til at blive orienteret om indsamling/behandling af oplysninger til brug for elektronisk databehandling, som opfyldt ved nærværende.
  • Ret til at bede om indsigt i de oplysninger, der behandles elektronisk.
  • Ret til at gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles elektronisk.
  • Ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan læse mere om persondataloven på www.datatilsynet.dk, herunder ved direkte henvendelse til Datatilsynet.
 

Du kan klage over behandlingen af dine personoplysningerne hos:

Datatilsynet, Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk

Solitwork

Brug af cookies på Solitwork.com

Solitwork.com gør brug af cookies. Ved at anvende Websitet accepterer du Websitets brug af cookies

Du kan altid slette gemte cookies i din browsers indstillinger. Læs mere om Cookies her

Luk vindue